Ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea. Contactați-ne prin e-mail dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau/și a serviciilor noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate.
Această Politică de confidențialitate face parte din Termenii și condițiile noastre; prin acceptarea Termenilor și Condițiilor, sunteți de acord, de asemenea, cu această Politică. În cazul coliziunii termenilor utilizați în Termeni și condiții și politica de confidențialitate, aceasta din urmă va prevala.

Definiții

Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Prelucrare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal.
Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – o persoană fizică sub 16 ani.
Noi/noi (cu majuscule sau nu) – PEVOLA SRL

Principii de protecție a datelor

Promitem să urmăm următoarele principii de protecție a datelor:

 • Prelucrarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna luăm în considerare drepturile dumneavoastră înainte de prelucrarea datelor cu caracter personal. Vă vom furniza informații cu privire la prelucrare la cerere.
 • Prelucrarea este limitată la scop. Activitățile noastre de prelucrare se potrivesc scopului pentru care au fost colectate datele cu caracter personal.
 • Prelucrarea se face cu date minime. Colectăm și prelucrăm doar cantitatea minimă de date cu caracter personal necesare pentru orice scop.
 • Prelucrarea este limitată cu o perioadă de timp. Nu vom stoca datele dumneavoastră cu caracter personal mai mult decât este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura acuratețea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.
Drepturile persoanei vizate

Persoana vizată are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a ști dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de către cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la/despre dvs. Aceasta include dreptul dumneavoastră de a solicita și de a obține o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal colectate.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul la ștergere – ceea ce înseamnă că, în anumite circumstanțe, puteți solicita ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse din evidențele noastre.
 5. Dreptul la restricționarea prelucrării – ceea ce înseamnă că, în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
 6. Dreptul de a vă opune prelucrării – ceea ce înseamnă că, în anumite cazuri, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a vă opune Prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a vă opune Prelucrării automate, inclusiv creării de profiluri; și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al creării de profiluri care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul de a obține datele dumneavoastră cu caracter personal într-un format care poate fi citit automat sau dacă este fezabil, ca un transfer direct de la un Procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care vă refuzăm cererea în temeiul Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru care. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost gestionată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul la ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul de a vă retrage orice consimțământ dat pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
Datele pe care le colectăm

Informații pe care ni le-ați furnizat
Aceasta ar putea fi adresa de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – în principal informații care sunt necesare pentru a vă livra un produs / serviciu sau pentru a vă îmbunătăți experiența clienților cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru ca dumneavoastră să comentați sau să desfășurați alte activități pe site-ul web. Aceste informații includ, de exemplu, numele și adresa de e-mail.

Informații colectate automat despre dvs.
Acestea includ informații care sunt stocate automat de cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre coșul de cumpărături, adresa IP, istoricul cumpărăturilor (dacă există) etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau consultați conținutul site-ului nostru web, activitățile dumneavoastră pot fi înregistrate.

Informații de la partenerii noștri
Colectăm informații de la partenerii noștri de încredere cu confirmarea faptului că au motive legale pentru a ne partaja aceste informații. Acestea sunt fie informații pe care le-ați furnizat direct, fie pe care le-ați adunat despre dumneavoastră din alte motive legale.

Informații disponibile publicului
Este posibil să colectăm informații despre dvs., care sunt disponibile public.

Cum utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru:

 • să vă oferim serviciul nostru. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului dvs.; furnizarea altor produse și servicii pe care le-ați solicitat; furnizarea de articole promoționale la cererea dumneavoastră și comunicarea cu dumneavoastră în legătură cu aceste produse și servicii; comunicarea și interacțiunea cu dvs.; și vă notifică cu privire la modificările aduse oricăror servicii.
 • îmbunătățiți-vă experiența clienților;
 • să îndeplinească o obligație în temeiul legii sau al contractului;

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal din motive legitime și/sau cu consimțământul dumneavoastră.

Pe motiv de a încheia un contract sau de a îndeplini obligații contractuale, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a vă oferi un produs;
 • să comunice pentru vânzări sau pentru facturare prin e-mail, SMS sau WhatsApp;

Pe baza interesului legitim, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite oferte și memento-uri personalizate (inclusiv notificări prin SMS și e-mail pentru recuperarea coșului de cumpărături abandonat);
 • administrarea si analiza bazei noastre de clienti (comportamentul de achizitie si istoricul) in vederea imbunatatirii calitatii, varietatei si disponibilitatii produselor oferite;
 • pentru a efectua chestionare privind satisfacția clienților (inclusiv cererile de revizuire a produselor)

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că oferirea de produse / servicii care sunt similare sau identice cu istoricul achizițiilor / comportamentul de navigare este interesul nostru legitim.

Cu consimțământul dumneavoastră, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine informative și oferte de campanie;
 • pentru a vă trimite diferite memento-uri cu privire la preferințele dumneavoastră privind lista de așteptare sau lista de dorințe;
 • în alte scopuri, v-am solicitat consimțământul;

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a îndeplini obligațiile care decurg din lege și/sau pentru a utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal pentru opțiunile prevăzute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele cu caracter personal colectate și de a utiliza orice astfel de date. Vom folosi date în afara domeniului de aplicare al acestei Politici numai atunci când sunt anonimizate. Vă salvăm informațiile de facturare și alte informații colectate despre dumneavoastră atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de 5 ani.

Este posibil să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri suplimentare care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul inițial pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor cu caracter personal este adecvată pentru prelucrarea ulterioară;
 • prelucrarea ulterioară nu ar dăuna intereselor dumneavoastră și
 • ar exista o garanție adecvată pentru prelucrare.

Vă vom informa cu privire la orice prelucrare ulterioară și scopuri.

Cine altcineva vă mai poate accesa datele cu caracter personal

Nu partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal cu străinii. Datele cu caracter personal despre dumneavoastră sunt, în unele cazuri, furnizate partenerilor noștri de încredere fie pentru a vă face posibilă furnizarea serviciului, fie pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Lucrăm doar cu parteneri de prelucrare care sunt în măsură să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dumneavoastră cu caracter personal. Dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți sau funcționari publici atunci când suntem obligați prin lege să facem acest lucru. Este posibil să dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți dacă ați consimțit la acestea sau dacă există alte motive legale pentru acestea.

Cum vă securizăm datele

Facem tot posibilul pentru a vă păstra datele cu caracter personal în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Chiar dacă încercăm tot posibilul, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, promitem să notificăm autoritățile competente cu privire la încălcările securității datelor. De asemenea, vă vom notifica dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastră. Vom face tot ce ne stă în putință în mod rezonabil pentru a preveni încălcările securității și pentru a ajuta autoritățile în cazul în care apar încălcări. Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să vă păstrați numele de utilizator și parola secrete.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu ne adresăm copiilor cu serviciile noastre.

Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și/sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul web, pentru a urmări mișcările utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi. Pentru mai multe informații, vă rugăm să citiți Politica noastră privind cookie-urile.

Informații de contact

Responsabilul cu protecția datelor
Dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră cu caracter personal sau această Politică de confidențialitate, contactați responsabilul nostru cu protecția datelor la info@zuperprotools.com

Autoritatea de Supraveghere
Site-ul: http://www.dataprotection.ro/
E-mail: anspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40 21 252 5599

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de confidențialitate.
Ultima modificare a fost făcută pe 19 aprilie 2022.