Pentru plasarea unei comenzi noi utilizați meniul de produse, selectați un produs și apăsați ADAUGĂ ÎN COȘ. În fereastra care se va deschide accesați una dintre opțiunile VIZUALIZARE COS, FINALIZARE COMANDĂ sau CONTINUAȚI CUMPARATURILE .

În continuare va trebui să urmăriți pașii procesului de Finalizare a Comenzii și să furnizați datele necesare pentru facturare, livrare și plată. Pentru orice detalii sau neclarități ne puteți contacta la datele din bara superioară a site-ului sau din pagina Despre noi.

Transport și Livrare: Produsele comandate se livrează din depozitul nostru din România oriunde în țară, prin servicii de curierat rapid, de obicei în 24/48 de ore, costurile de transport fiind publicate și calculate pe pagina de finalizare a comenzii. Toate produsele se vor afla în ambalajul original oferit de către producător, plus eventuale ambalaje care să ofere protecție pe durata transportului.

Atenție! La primirea coletului, clientul trebuie să verifice starea produsului și dacă sunt observate probleme, acestea trebuie consemnate într-un Proces Verbal întocmit împreună cu reprezentantul firmei de curierat (curierul). Nu suntem responsabili de eventuale situații în care nu s-a solicitat curierului întocmirea unui astfel de proces-verbal iar produsele sunt livrate deteriorate.